20191012_134146.jpg

Referenties

 

Je kunt jouw review ook direct achterlaten op Google.

IMG_0936.jpeg

Naaldwijk juli 2022

Hee Eveline,


Nogmaals super bedankt voor de afgelopen dagen kraamzorg. Wij zijn super blij met onze keuze om jou te vragen. Je hebt ons onwijs veel geleerd in de (helaas maar) 4 dagen dat je bij ons was. De jaren lange ervaring spat er vanaf! Beter hadden we ons niet kunnen wensen! 


Liefs Marvin, Melissa & Niek 

De Lier (mei 2022)

Alles was nieuw in de kraamweek van onze eerste kindje. Eveline heeft ons tijdens de kraamweek de begeleiding en het vertrouwen gegeven waardoor we daarna de zorg van onze zoon met vertrouwen zelf op konden pakken. Eveline weet van aanpakken en heeft jarenlange ervaring. Dit is erg fijn! Zo staat de rust voor moeder voorop en is het fijn om door haar verzorgd te worden. Aan de andere kant heeft Eveline heel veel kennis over de verzorging van onze kleine en hadden wij het niet zonder haar tips en begeleiding gekund. Met haar nuchtere houding en humor, konden we allemaal onszelf zijn en hebben we een heel fijne kraamweek gehad. 


Bedankt Eveline!


Liefs Stefan, Irene & Guus

Guus mei 2022.jpg
Ilona.jpg

's-Gravenzande (maart 2022)

Wij hadden onze kraamweek bij Eveline. Wat was dit een fijne week!

Het begon gelijk na de bevalling. Wij moesten nog even een check in het ziekenhuis doen na een thuisbevalling. We konden alles achterlaten en Eveline heeft gezorgd dat we na het ziekenhuis weer warm werden ontvangen in ons eigen huis. Een echte aanpakker.

Eveline zorgde voor mijn herstel en rust. De ervaring en fijne tips hebben ons heel veel geholpen. De zorg voor Kees en, niet te vergeten hoe belangrijk, ook de zorg en begeleiding naar papa.

We hebben nu het vertrouwen gekregen. En gaan lekker genieten van ons gezinnetje. 

Eveline, bedankt voor alles. We hebben dankzij jou genoten van onze kraamweek.

Liefs,

Nick, Ilona en Kees.

Honselersdijk (februari 2022)


We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Eveline. Ze is een aanpakker en ging eigenlijk direct haar eigen gang. Ze voelde direct goed aan wat wij prettig vonden en het liep eigenlijk vanaf de start heel ontspannen. Je merkt dat Eveline enorm veel ervaring heeft, goed mee denkt en coacht op een fijne manier, waardoor wij onze draai met baby Lynn snel konden vinden en elke dag toch weer nieuwe dingen hebben geleerd ondanks dat het ons 2e kindje is. Ze zorgde ervoor dat ik echt mijn rust pakte de 1e dagen en daar ook aan toe kon geven. Eveline, bedankt voor je goede zorgen voor mij en de rest van het gezin. We hebben genoten.

Liefs Erik, Kim, Javi en Lynn

Honselersdijk feb 2022.jpg
van der Meijs.jpg

De Lier (oktober 2021)

Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad samen met Eveline en onze dochter Floor.


Een fijne klik, goede tips en veel zorg en aandacht. Eveline is een zorgzame, lieve, eerlijke vrouw. Ze gaat geruisloos haar gang en voelde goed onze behoeften aan, waardoor ze op een hele prettige manier onderdeel was van onze kraamweek. Ze is er voor kind, moeder én vader. Met haar jaren aan ervaring brengt ze een hoop rust met zich mee, waardoor het allemaal heel relaxt aanvoelt en het alle ruimte biedt om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn. Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met haar in deze toch intieme week in ons gezin: nogmaals bedankt Eveline!

Familie van der Meijs

Maasdijk (december 2021)

Hoi Eveline,


Wij willen je nog even zeggen dat we twee hele fijne kraamweken hebben gehad. Dat was toen met onze tweeling en nu twee jaar later (gelukkig) met 1 baby. De jongens waren erg op je gesteld en vragen nu nog naar 'Line'. Ik zou iedereen aanraden om jou de kraamtijd te laten doen. De baby verzorgen, moeder verzorgen en ook de jongens nog vermaken met tekenen (al duurde dat niet lang). Bedankt voor alles.

Liefs fam Sonneveld 

Maasdijk 2021.jpg
sep 2021.jpg

De Lier (september 2021)

Eveline heeft bij ons gekraamd voor ons derde kindje. Ook al heb je dan zelf al veel ervaring, Eveline heeft met haar tips en goede zorgen toch veel kunnen bijdragen. En ze is heel fijn geweest voor de rest van het gezin en mijzelf. Als je op zoek bent naar een zorgzame, proactieve en flexibele kraamverzorgster dan zou ik Eveline zeker aanraden!

Delft (mei 2021)

Super blij met Evelien. Goed voor mama en baby. Handige tips en verhalen. Wij kunnen iedereen Evelien aanraden. Bedankt Evelien voor je goede zorg, gezelligheid en professionele aanpak. Complimenten. En tot de volgende keer 😀

Johan de Wit..jpg
Marloes Vreugdenhil.jpg

De Lier (april 2021)

Eveline heeft bij ons gezorgd voor een hele fijne kraamperiode van ons derde kindje. Wij hebben haar ervaren als deskundig, flexibel, praktisch en zorgzaam, wat ons betreft de ideale combinatie voor kraamzorg! Ze geeft handige en praktische tips over de zorg van de baby. Daarnaast heeft ze onze oudste dochter naar en van school gebracht en gehaald toen wij even omhoog zaten. Het eten klaar zetten en pannenkoeken bakken, het kon allemaal! Eveline, namens Bram en ons gezin heel erg bedankt voor je geweldige zorg!

Monster (april 2021)

Eveline is een warme en zorgzame vrouw en tegelijkertijd super praktisch ingesteld, een hele fijne combinatie! Ze bood ons precies aan wat we nodig hadden: een baby cursus en goede begeleiding van de borstvoeding. Daarnaast was ook het huishouden op orde, erg fijn. En oja: mega flexibel!! Bedankt Eveline voor deze goede basis die je ons hebt gegeven!!

van Luijk.jpg
Oterdoom.jpg

Poeldijk (december 2020)

Lieve Eveline,

Bedankt voor de fijne kraamweek en de goede zorgen van ons gezin. Wij hebben ervan genoten en je heb ons goed geholpen.

Wij raden iedereen Eveline aan voor een fijne kraamweek,

Melissa en Rick Oterdoom

Maasdijk (september 2020)

Lieve Eveline,


onwijs bedankt voor de heerlijke kraamweek!

Je hebt ons voor de tweede keer onwijs goed geholpen, verzorgd & vermaakt!

Het was een feestje!!

... Rico mist het verstoppertje spelen nu al

Inge van der Ende

van der Ende.jpg
Fiers.jpg

Maasland (juni 2020)

Lieve Eveline,

De kraamweek zit er alweer op, maar je hebt ons super geholpen. Bedankt voor de spoedcursus baby met al je kennis en geduld. Ook al heb je ons zeker het vertrouwen gegeven dat het met z’n drietjes wel gaat lukken, we zullen je zeker missen! Liefs,


Ivo, Fleur en Loulou Fiers

Naaldwijk (juni 2020)

Bedankt Eveline,


We hebben weer een hele fijne kraamweek gehad dankzij jou!!

We gaan je weer missen!

Tessa Van Paassen

Van Paassen.jpg
De Zeeuw.jpg

Monster (april 2020)

Bedankt Eveline voor de gezellige/ goede zorgen in de kraamweek! We gaan nu het avontuur meemaken met z’n 4tjes!

Melissa Dieke-De Zeeuw

Rotterdam (mei 2020)

Voor wie een fantastisch goede, leuke en lieve kraamhulp zoekt in Rotterdam en omstreken moet bij Eveline van der Ende zijn! Zij werkt als ZZP-er maar in wezen verschilt dit niet van een gewoon Kraamzorg bureau. Ze ontzorgd je en maakt echt je kraamweek mooier. Onze Seth (geboren op 27 mei) heeft er in ieder geval enorm van
genoten
en Febe, Dan en Jaël ook! Dank Eveline!

Baars.jpg
Leen Marieke en Naomi.jpg

's-Gravenzande (januari 2020)

Kraamzorg Eveline kan ik iedereen aanraden. Eveline heeft heel veel ervaring en dat hebben we tijdens de kraamweek als prettig ervaren. Ze heeft ons in de watten gelegd. Daarnaast zijn wij uitgerust en heeft ze ons op weg geholpen met onze dochter Naomi. Eveline, bedankt voor de goede zorgen, wij hebben ervan genoten

Gr Leen, Marieke & Naomi

Naaldwijk (januari 2019)

Lieve Eveline,


Onwijs bedankt voor de fijne kraamweek! We hebben er heel veel aan gehad. Ik, omdat ik hierdoor goed kon herstellen. En Tom heeft heel veel van je geleerd en ik de laatste daagjes ook! Zonder jou hulp was dit een stuk lastiger geworden.

Nogmaals dankjewel! We zullen jou zeker aanraden

Liefs Risja, Tom en Lou

P.s. bedankt voor het maken van de mooie gezinsfoto's! Zijn we erg blij mee!

Van Heijningen.jpg
Gardien.jpg

Naaldwijk (januari 2019)

Merci lieve Eveline!

Deze hele doos chocolaatjes vulden we met bedankjes voor jou: zó blij waren we met jouw kraamzorg! Vooral je geduld met onze oudste en je zorg voor de jongste zorgden voor een hele fijne kraamweek. MERCI!!

Linda

Naaldwijk (januari 2019)

Lieve Eveline,


Bedankt voor de héérlijke kraamweek! Wat hebben we het bere-gezellig gehad! Fenne heeft mede door jou ook zo'n leuke week gehad. We kijken er met veel plezier op terug en gaan je missen hoor!

Suzanne en Luuk

Lievaart.jpg